MENIU

Ce a păţit un şofer care a parcat maşina pe un loc liber? I se întâmplă a doua oară şi e disperat

Disperare în rândul celor care nu au un loc de parcare.

Lipsa locurilor de parcare din Cluj produce un adevărat haos printre șoferii care nu au unde să își parcheze legal autoturismele. Un bărbat care locuiește în Mănăștur s-a trezit de două ori cu parbrizul spart după ce a parcat unde a găsit un loc liber

O familie care locuiește de patru ani într-un apartament pe care l-a cumpărat pe strada Grigore Alexandrescu din Mănăștur, Cluj trece printr-o adevărată aventură pentru că nu are unde să își parcheze, regulamentar, autoturismul. Strada a fost modernizată în urmă cu aproape doi ani, dar municipalitatea nu a mai trasat locurile de parcare în urma lucrării, astfel că între șoferi se nasc adevărate războaie când unii parchează pe locurile altora, scrie citynews.ro.

„De 4 ani locuiesc împreună cu soţia mea pe strada Grigore Alexandrescu, fiind proprietari de apartament, şi deţinem împreună o maşină. Strada noastră a fost cuprinsă în programul de reabilitare şi a fost refăcută în totalitate în decursul anilor 2012-2013. Urma să fie retrasate locurile de parcare şi să fie inventariate şi date în folosinţă noi locuri, amenjate odată cu reabilitarea, lucru care întârzie să se execute, cu toate că lucrările au fost finalizate de mai bine de 1,5 ani. În momentul de faţă fiecare parchează, pe unde apucă, binînțeles că locurile vechi, care încă au abonament, fiind ocupate de vechii proprietari. Noi ceilalţi, alegem să parcăm pe locuri nu tocmai legale, de genul trotuarelor şi locuri încă nemarcate de primărie (deci teoretic spaţii publice)”, se plânge clujeanul.

Bărbatul spune că s-a trezit de două ori cu parbrizul spart.

Citeşte mai mult pe citynews.ro.

Mai multe articole despre:
Cluj locuri de parcare şofer loc de parcare