MENIU

Ce a păţit un om care a cumpărat de la farmacie prezervative ”cu nervuri”. Urmarea e șocantă

Un bărbat din Focşani, în vârstă de 50 de ani, este protagonistul unei reclamaţii oarecum ciudate, dar întemeiate, având în vedere deznodământul acestui caz, scrie Adevarul.ro.

În luna mai a acestui an, focşăneanul a cumpărat dintr-o farmacie din oraş două pachete de prezervative despre care credea că ar fi produse de Durex, produs despre care a mărturisit că-l foloseşte în mod frecvent doar dintr-o anumită gamă, respectiv “Mutual Pleasure” (“prezervativ cu nervuri şi puncte în relief create pentru atingerea punctului culminant în acelaşi timp”, după cum scrie în prospect).

Produsul a fost mult mai ieftin decât în mod normal. Acasă, după ce a folosit primul prezervativ, avea să constate însă diferenţa de calitate, după ce atât el cât şi partenera sa au avut de suferit la capitolul plăcere.

Prin urmare, a mers cu cele două cutii de prezervative la farmacie şi a cerut să i se înapoieze cei 17 lei pe care i-a plătit pe produs. Probabil că lucrurile nu ar fi luat o altă întorsătură dacă farmacista nu l-ar fi tratat cu un refuz categoric.

Complet nesatisfăcut, focşăneanul a mai întreprins câteva investigaţii pe cont propriu, aflând astfel că firul de desfacere a ambalajului prezervativului lipsea de pe produs, spre deosebire de cel original. Mai mult decât atât, a luat legătura cu reprezentantul oficial al firmei producătoare, care i-a cerul să-i indice codul de produs şi lotul de fabricaţie.

Aşa a aflat că prezervativele nu erau făcute în fabrica celor de la Durex. Cu aceste date, Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au sesizat poliţia din Suceava, motiv pentru care pe fir au intrat și procurorii.

Mai multe articole despre:
prezervative cu nervuri