MENIU

Ce a păţit o femeie din Satu Mare care a vrut să-i dea ŞPAGĂ unui poliţist. Va regreta TOATĂ VIAŢA

Ce a păţit o femeie care a încercat să mituiască un poliţist

O sătmăreancă a plătit scump dorința de a-și recupera cu orice preț permisul de conducere reținut de un polițist.

Tribunalul Satu Mare a condamnat-o pe femeie la 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendarea și i-a confiscat suma de 200 euro, scrie voceatransilvaniei.ro.

Femeia a avut ghinionul de a da peste un polițist incoruptibil, care a refuzat mita promisă de aceasta.

E. U., 48 de ani, a încercat să convingă un polițist să nu-i reţină permisul de conducere. Femeia a vrut să scape basma curată după ce a lovit o maşină într-o parcare, dar a fugit de la locul accidentului şi nu a anunţat Poliţia despre incidentul produs. Poliţistul nu a băgat, însă, mita în buzunar, ci a anunţat procurorii anticorupţie.

Agentul de poliție sătmărean este la a doua ”ispravă” de acest gen din acest an, după ce și în luna martie a refuzat să primească mită de la un alt șofer.

Potrivit DGA Satu Mare, marți 16 septembrie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) — Serviciul Județean Anticorupție (SJA.) Satu Mare au surprins-o în flagrant pe E. U. în timp oferea unui agent de poliție rutieră suma de 200 euro, cu titlu de mită, pentru a nu-i reține permisului de conducere în vederea suspendării pentru săvârșirea unei abateri la regimul circulației.