MENIU

Ce a pățit Dăncilă la Mioveni. Gafă impardonabilă a primarului. Cum i s-a adresat premierului

Viorica Dăncilă a fost „botezată” de primarul orașului Mioveni! Edilul Ion Georgescu, vizibil emoționat de prezența premierului României în orașul său, nu a reușit să-i spună corect numele. Premierul Viorica Dăncilă a participat la recepția de la Spitalul Sfântul Spiridon de la Mioveni.

Viorica Dăncilă a fost însoțită și de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și de președintele interimar al Senatului, Șerban Valeca, senator de Argeș și președinte al filialei PSD Argeș.

Spitalui din Mioveni are şase etaje şi mai multe secţii, precum şi aparatură modernă, 250 de paturi și numeroase secții, inclusiv compartiment de Primiri Urgențe, Terapie Intensivă și bloc operator cu patru săli. Investiția a fost realizată cu fonduri prin proiectul PNDL II. Proiectul a fost început, potrivit ministrului Pintea, în urmă cu șapte ani.  

Ceremonia de recepție a primului spital construit de la zero în ultimii 30 de ani în România a avut loc în afara recepției clădirii, pentru că mai este nevoie de avizele de funcționare, care vor veni cel mai devreme în decembrie - ianuarie, pentru a putea primi pacienți.

Alături de premier pentru prezentarea spitalului, primarul din Mioveni nu a știut însă cine i-a trecut pragul.

„Astăzi are loc recepția noului spital de la Mioveni, o investiție de 68 de milioane euro, 20 de milioane de euro PNDL II de la guvernul Dăncilă, 4 milioane din Fondul de rezervă de la premierul... Victor Dăncilă”, s-a încurcat Ion Georgescu.

Gafa edilului de la Mioveni vine după ce Viorica Dăncilă și Victor Ponta au început în ultimele zile un schimb de replici acuzatoare și poate fi văzută în imaginile VIDEO de mai jos:

 

 

Victor Ponta, replică pentru Viorica Dăncilă: două definiții din DEX