MENIU

Ce a pățit această tânără după ce a aruncat două scaune de la etaj

Ce a pățit această tânără după ce a aruncat două scaune de la etaj

O tânără de 19 ani, cunoscută ca influencer pe o rețea de socializare, a aruncat două scaune de la etajul 45 al unui apartament închiriat în Toronto. Ea s-a predat la poliție după ce filmarea pe care a postat-o pe internet a declanșat o anchetă.

Marcella Zoia s-a prezentat la poliție pentru a fi pusă sub acuzare după ce fapta sa a pus în pericol viețile unor oameni nevinovați. Incidentul a fost filmat sâmbătă, în jurul orei 10.00, iar înregistrarea video postată pe internet a provocat revolta opiniei publice. Poliția s-a autosesizat imediat după difuzarea imaginilor și a deschis o anchetă în acest caz.

Clipul video o arată pe Zoia pe balconul apartamentului închiriat. Aceasta spune "Bună dimineața", apoi apucă un scaun și îl aruncă cu o mișcare energică la distanță de balcon. Camera video urmărește apoi căderea în spirală a scaunului purtat de curentul aer spre strada pe care treceau mașini, la o oră de vârf a traficului auto, scrie eva.ro.

Singurul lucru bun din această poveste fără sens este că, din fericire, ambele scaune aruncate de la etajul 45 au aterizat în fața intrării în clădire fără să facă nicio victimă.

Mai multe articole despre:
Marcella Zoia