MENIU

Ce a lăsat în urmă o echipă de „Dorei”? O imagine cât o mie de cuvinte

Zeci de locuitori au rămas fără apă după intervenția unor Dorei.

La robinetele din Dej nu mai curge apă începând de miercuri dimineață, iar situația este tot mai gravă, pe oră ce trece: au rămas fără apă spitale, școli, instituțiile publice și mai ales, câteva zeci de mii de locuitori, scrie gherlainfo.ro 

Problemele au apărut după ce au început lucrări de cuplare a unor conducte la rețeaua existența, în zona Bunești-Nima. Se pare că angajații de firma executantă nu au făcut lucrarea ca la carte, iar rezultatul este crunt.

Au rămas fără apă potabilă de peste 24 de ore cartierele din municipiu aflate mai la înălțime – Mulatău, Ocna Dej, Dealul Florilor, străzile Mihai Viteazu, Valea Codorului, Valea Jichișului, Crângului, iar în zonele joase și în localitățile Cudrioara, Cășei, Câțcău, Vad, apa curge pe alocuri, dar cu presiune foarte scăzută.

Penuria a produs o mișcare în masă a oamenilor spre magazine, iar rafturile cu apă îmbuteliată s-au golit rapid. A urmat formarea de cozi infernale la izvoarele din apropiere. Cu nervii întinși la maximum, oamenii s-au certat între ei, iar cei cu prea multe bidoane au fost apostrofați gălăgios.

Mai multe articole despre:
APĂ dorel dorel apa oameni fără apă