MENIU

Ce a găsit o mamă în păpuşa fetiţei sale. "Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred"

O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire îngrozitoare, căutând în interiorul păpuşii câştigate de fetiţa sa la o tombolă.

O fetiţă de opt ani aşteaptă rezultatele unor teste după ce s-a înţepat într-o seringă folosită, ascunsă într-o păpuşă pe care o câştigase la o tombolă, scrie thisislincolnshire.co.uk.

Micuţa Grace Hyde, în vârstă de opt ani, câştigase păpuşa la o tombolă din Lincolnshire şi s-a înţepat în momentul în care a început să se joace cu ea. Mama sa a cercetat cu mai multă atenţie păpuşa şi a găsit imediat seringa ascunsă în ea.

"Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred, a declarat femeia. Ca părinte, încerci să îţi protejezi cât poţi de bine copilul şi este oribil să îţi dai seama că viaţa lui poate fi pusă în pericol deoarece s-a jucat cu o păpuşă câştigată la o tombolă", a declarat mama fetiţei.

Organizatorii tombolei, serviciile de urgenţă din localitate, s-au declarat stupefiaţi de întâmplare şi au declarat că au cumpărat păpuşa de la un târg.

Fetiţa a fost deja tratată preventiv pentru hepatită, iar acum aşteaptă rezultatele unor teste, inclusiv al celui pentru detectarea HIV. Poliţia investigheză cazul, prima variantă luată în calcul fiind cea a unui consumatori de droguri care ar fi ascuns seringa în păpuşă.  



Mai multe articole despre:
mamă jucărie papausa