MENIU

Ce a făcut proprietarul unui motel timp de 29 de ani, fără ca nimeni să afle. E coşmarul clienţilor!

Timp de 29 de ani, proprietarul unui motel din statul american Colorado a urmărit câteva mii din clienţii motelului în cele mai intime ipostaze, în timp ce făceau sex sau mergeau la toaletă. Acum, povestea bărbatului denumit "cel mai prolific voyeur din lume", pe nume Gerald Foos, a fost publicată într-un articol în New Yorker.

Jurnalistul Gay Talese susţine că i-a aflat povestea în timpul unei investigaţii despre sexualitatea americanilor, atunci când voyeur-ul i-a trimis o scrisoare, în anii 80. În scrisoare bărbatul se lăuda că fost martor, a observat şi a făcut notiţe pe marginea partidelor de sex dintre clienţii motelului, lăudându-se că a văzut toate "deviaţiile sexuale". Foos se considera un cercetător (!) al sexului şi nu un "pervers" făcând observaţii pe marginea vieţii sexuale a clienţilor hotelului.

Astfel, în 1973, Foos susţinea că a observat 184 de orgasme ale bărbaţilor, 33 ale femeilor şi îşi notase că heterosexualii caucazieni preferau poziţia misionarului şi că doar 3% din clienţi nu au făcut sex.

Bărbatul susţine că niciun client al motelului nu a fost afectat de faptul că a fost urmărit prin false panouri de ventilaţie în tavane, pentru că "nu ştiau că sunt urmăriţi".

Mai multe articole despre:
hotel sexualitate voyeur gerald foos new yorker