MENIU

Ce a aflat o familie din Sibiu despre maşina părăsită care le-a ars în curte:cine se ascunsese în ea

Anchetatorii au reușit să stabiliească cine este persoana ce a fost găsită vinerea trecută carbonizată într-un autoturism ce luase foc în curtea unei familii domiciliată în localitatea Mohu.

Polițiștii au terminat cercetările legate de stabilirea identității persoanei ce a murit carbonizată vinerea trecută la Mohu.

Atunci, membrii unei familii s-au confruntat cu un incendiu la o mașină părăsită pe care o aveau în curte. Oamenii au stins flăcările cu câteva găleți cu apă și s-au culcat liniștiți, iar dimineața când s-au trezit, au observat că încă mai iese fum din mașină, scrie Ora de Sibiu.

Atunci au descoperit un trup uman carbonizat și au anunțat poliția la 112. Zilele trecute s-a stabilit și cine era persoana care a murit în mașina din Mohu.

”În urma verificarilor efectuate de catre politistii Postului de Politie Selimbar a fost stabilita identitatea barbatului gasit decedat intr-un autoturism care a ars saptamana trecuta. S-a stabilit ca victima este de sex masculin, are 63 de ani si locuia in satul Mohu”, a explicat Luciana Balteș, purtător de lucru la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Se pare că bărbatul obișnuia să bea, iar când făcea acest lucru pleca de acasă și dormea în diferite locuri din sat, unul din preferatele sale fiind chiar mașina în care și-a găsit sfârșitul.