MENIU

CCR, decizie bombă pentru Dragnea, Vâlcov şi Mazăre

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, anunţă Realitatea TV.

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, aşa cum a fost în cazul dosarului lui Liviu Dragnea. Sesizarea privind astfel de completuri a fost depusă de Florin Iordache.

În urma acestei decizii, cauzele care nu au decizii definitive ar urma să fie rejudecate de completuri specializate pe corupție.

Decizia de miercuri n-ar trebui să aibă niciun efect în dosarul în dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, pentru că decizia definitivă în cazul său a fost dată de un complet de 5 judecători.

În schimb, ar putea beneficia de această decizie a CCR Darius Vâlcov, Andreea Cozma şi Radu Mazăre, acesta din urmă condamnat definitiv de un compet de trei judecători de la Înalta Curte. 

Mai multe articole despre:
Dragnea