MENIU

„Cazul Raisa”, la un pas de a se repeta! Copii, puși în pericol pe trecerea de pietoni de un șofer inconștient - Imagini ȘOCANTE

„Cazul Raisa”, la un pas de a se repeta oricând în România. Scene revoltătoare au fost surprinse în Brașov, în timp ce un grup de copii de grădiniță, supravegheat de educatoare, traversează pe o trecere de pietoni. Un șofer inconștient a fost sancționat dur de polițiști după ce ignoră grupul de copii mici pe trecerea de pietoni, fără a acorda prioritate. 

Caz revoltător la Brașov. O adevărată tragedie ar fi putut fi provocată de un șofer teribilist, care a trecut cu viteză pe lângă un grup de copii care se pregăteau să traverseze strada. 

După ce imaginile surprinse de camera de bord montată pe o mașină care a oprit regulamentar au ajuns pe rețelele de socializare, șoferul inconștient a rămas fără permis de conducere, relatează Realitatea PLUS, potrivit adevarul.ro.

În imagini se vede cum o educatoare din Brașov merge pe zebră până la jumătatea șoselei ca să se asigure că și grupul de copii o poate urma în siguranță. Șoferul pe a cărei mașină era montată camera, îi acordă prioritate, însă un altul, aflat pe banda întâi, trece în mare viteză fără să acorde prioritate. În urma distribuirii imaginilor pe rețelele de socializare, șoferul a rămas pieton.