MENIU

Cazul șocant al unui model. Un lucru banal pe care îl folosesc toate femeile a mutilat-o pe viață

Lauren Wasser are 29 de ani și este pe cale să își piardă piciorul. Tragic este însă că femeia a pierdut deja celălalt membru, din cauza unui produs de igienă feminină.

Mai exact, un tampon este ceea ce a dus la amputarea primului picior al lui Lauren, iar acum, la cel de-al doilea. Tânăra și-a făcut public cazul, pentru a informa cât de multe femei posibil, despre pericolele pe care utilizarea tamponelor le poate aduce.   

Lauren a dat în judecată compania care produce produsul pe care l-a utilizat, spunând, în apărarea ei, că a urmat întocmai instrucțiunile de utilizare, care spun să nu folosești un tampon intern mai mult de 8 ore consecutive. 

Femeia spune că inițial a crezut că este doar răcită, însă coagularea sângelui a dus la un infarct, după care la cangrene în ambele picioare. Lauren își continuă carieră de model acum și pozează de fiecare dată cu proteză la vedere: ,,În câteva luni se va ajunge la amputarea celuilalt picioar. NU pot să fac nimic în această privința. Dar pot să fac orice pentru a atrage atenția altor persoane, pentru a le ajută să se protejeze”, a spus tânăra, scrie perfecte.ro.

 

 

Mai multe articole despre:
picior tampon amputare picior model picior amputat