MENIU

Cazul Intact. Vezi în timp real cum pierde Iohannis de fanii de pe Facebook

Klaus Iohannis pierde tot mai mult din crediblitate în fața românilor. Gafele făcute în aceste zile pline de tensiune produsă de mutarea sediilor trustului Intact îl costă scump pe Președintele României. A pierdut deja peste 20.000 de fani pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi pierde fanii de pe pagina de Facebook. Pe Internet circulă o aplicaţie care arată la secundă like-urile pe care le pierde preşedintele. Valul de reacţii negative şi retragerea like-urilor au venit în urma declaraţiei lui Iohannis în cazul Intact, când a numit „heirupistă” acţiunea ANAF de evacuare a sediului antenelor şi a subliniat că „libertatea de expresie nu poate fi suprimată pentru banală problemă administrativă”.

 

După ce preşedintele Klaus Iohannis a catalogat ca nepotrivită acţiunea ANAF în cazul trustului Intact şi a afirmat că libertatea de exprimare nu poate fi afectată de ”banale motive administrative”, pe pagina sa de Facebook s-a dezlănţuit „jihadul”. Pe lângă valul de comentarii negative, un număr destul de mare de fani şi-au retras like-urile, conform jurnalistii.ro.

”Ridicol şi descurajant peisajul moral pe care îl creditaţi cu ultimele dvs declaraţii în speţa Antena 3. Înjositor pentru cei care v-au dat votul şi sunt – prin asta – reprezentaţi de gesturile dvs!”, a fost unul dintre reproşuri. ”Am stat la coadă la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. de astăzi despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez”, i-a transmis un român din diaspora.