MENIU

Cazul Eli Roman-Antena 3, analizat de CNA

Cazul Eli Roman, în atenția CNA. Consiliului Național al Audiovizualului va analiza o ediție a Sintezei zilei în care jurnalista de la Realitatea TV ar fi fost denigrată. pe lângă sesizări de la telespectatori, CNA a primit și o reclamație din partea unei asociații internaționale a jurnaliștilor, potrivit discuțiilor din cadrul ședinței.

Subiectul a fost adus în discuție de Dorina Rusu, membru CNA, cea care a și condus ședința. „Au fost mai multe sesizări în legătură cu o emisiune Sinteza zilei, unde a fost atacată Eli Roman”, a spus Dorina Rusu, scrie paginademedia.ro.

Monica Gubernat, membru CNA, a spus că acest subiect ar trebui „să intre în linia normală, conform legii, în 30 de zile”.

Viorel Vasile Buda: „E o autoritate şi cel care sesizează, pentru că e preşedintele Autorităţii Internaţionale a Ziariştilor. Se aşteaptă o reacţie mai rapidă.”

Reacția CNA vine în contextul în care jurnalistei Eli Roman i s-a făcut rău în direct în urme cu câteva săptămâni, ceea ce a condus la pierdere a coerenței discursului. În aceeași, Antena 3 a atacat-o violent pe Eli Roman în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, deși problemele de sănătate ale moderatoarei Realitatea TV fuseseră făcute publice.

Mai multe articole despre:
CNA Mircea Badea Eli Roman Sinteza Zilei