MENIU

Terifiant! Au aflat că fetița lor a murit de SIDA. După 21 de ani au ridicat capacul, au înghețat

Caz terifiant în Vâlcea! La moartea copilei din Vâlcea li s-a spus ar fi avut SIDA, însă abia peste 2 decenii rudele au aflat ceva absolut cumplit. Au descoperit cu stupoare că în cavou nu erau osemintele moartei, notează presa locală.

Familia a făcut descoperirea în momentul în care tatăl copilei a murit. Ultima lui dorință fusese să fie îngropat lângă fiica sa. Așa că rudele au decis să deschidă sicriul copilei, să îi strângă osemintele și să le așeze lângă tatăl ei. Când au ridicat capacul, au înghețat! În coșciugul feței erau numai câteva haine de adult.

Părinților li s-a spus că micuța are SIDA. Apoi ei au fost convinși că fiică lor a murit în spital și că procedura spitalicească spune că persoană decedată să fie așezată în cosciug la spital. Li s-a spus că fie direct îngropată pentru a nu se răspândi boală.
Rudele au declarat că în acea perioadă o familie de canadieni e venit la ei la poartă și le-au spus că vor să o înfieze pe cea mică și bănuiesc că din acest motiv moartea ei a fost doar o înscenare. Acum, polițiștii au o fotografie de-a feței. Urmează să o proceseze pe calculator și să încerce să afle cum ar putea să arate acum, pentru a fi data în urmărire.

Mai multe articole despre:
Vâlcea înmormântare descoperire