MENIU

Caz ȘOCANT la Iași: Bărbat vindecat de COVID, mort după doar 2 zile. Care a fost CAUZA

Deces Iași/ Inquam Photos

Un bărbat de 38 de ani din Iași a murit la scurt timp după ce a fost declarat vindecat de covid-19. Medicii trag un semnal de alarmă în acest sens și spun că tot mai multe astfel de cazuri apar după infectarea cu Sars-Cov-2. Deşi multe persoane se tem de tromboze suferite din cauza vaccinului, specialiştii transmit faptul că acestea apar și din cauza infecţiei şi sunt mult mai grave. 

Bărbatul a suferit un atac cerebral după ce s-a vindecat de COVID-19 și a fost internat într-un alt spital pentru supraveghere.

Medicul Vlad Hârtie de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași spune că bărbatul se vindecase și că respira normal, însă a decis să îl trimită într-un alt spital pentru supraveghere medicală, și nu acasă. 

A doua zi, starea lui de sănătate s-a degredat iar bărbatul a suferit un atac vascular cerebral extins și a fost readus în Spitalul de Neurochirurgie din iași pentru a-i fi tratată patologia. A fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) nonCovid, însă a intrat în comă de gradul 4 și i-au fost descoperite tromboze. 

Mediciii spun că astfeld e afecțiuni sunt tot mai des întâlnite în cazul pacienților care se vindecă de COVID-19 și nu în cazul celor care se vaccinează. 

Bărbatul de doar 38 de ani avea mai multe afecțiuni, printre care obezitate morbidă, dar și diabet. Și, de asemenea, era nevaccinat.

Mai multe articole despre:
iasi barbat mort iasi tromboze atac cerebral