MENIU

Caz ŞOCANT în România. A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ, după ce AMBULANŢA A LĂSAT-O la ADRESA GREŞITĂ

Femeia a dispărut fără urmă

În urmă cu o săptămână, o femeie bolnavă psihic a dispărut fără urmă, după ce o ambulanţă care trebuia să o transporte de la Spitalul Judeţean Brăila la domiciliu, a lăsat-o, ca pe un colet, în faţa Primăriei din comuna Tufeşti, la aproximativ patru kilometri de locuinţa acesteia.

Totul s-a intamplat in seara zilei de 18 februarie, in jurul orei 22.00. Ambulantierul este ultima persoana care a vazut-o pe Nicoleta Mogos, scrie infobraila.ro.

Managerul Serviciului de Ambulanta Judeteana Braila, dr. Viorica Uscatu, neaga vehement informatiile. Ambulanta a lasat-o la domiciliu, in comuna Tufesti, nu a fost nici o problema. Nu ne-a contactat Politia sa ne intrebe. Pacientul este lasat, conform legislatiei, la domiciliu, nu in alta parte", a spus managerul Serviciului de Ambulanta Judeteana Braila, dr. Viorica Uscatu. Politia sustine ca din cercetari, reiese fara echivoc faptul ca braileanca a fost lasata in fata Primariei.

"Paznicul spune ca nimeni, in acea noapte, nu a venit la usa Primariei. Cum o lasi? O lasi ca pe un colet, ca pe-o caramida, o trantesti in sant si pleci? Era o femeie care se vedea ca are probleme de sanatate si comportament si putea fi sesizata Politia, putea sa bata la usa ca paznicul e acolo in fiecare noapte", a spus primarul localitatii, Moise Stefan

Nicoleta Mogos ajunsese la Spitalul Judetean dupa ce s-a prezentat insotita de tatal ei, la dispensarul din localitate, acuzand dureri abdominale. Personalul medical a solicitat o ambulanta, care a transportat-o la unitatea spitaliceasca din municipiul Braila, pentru a i se efectua investigatii de specialitate. Dupa ce medicul de garda a constatat ca femeia nu necesita internare, a trimis-o cu o ambulanta la Tufesti, unde a fost lasata in fata Primariei.

Dupa sase zile, tatal Nicoletei a sesizat la postul comunal de Politie disparitia, desi a asteptat-o acasa, in seara zilei de 18 februarie. Din acea zi, nimeni nu a mai vazut-o pe femeie.