MENIU

Caz șocant în Ilfov. O doctoriță dispărută de acasă, găsit în stare gravă pe câmp. Mașina ei a lovit mai mulți stâlpi

O femeie de 43 de ani, medic de profesia, din județul Ilfov, a fost găsită inconștiență într-o pădure, în mașină, după ce a dispărut de acasă. Tatăl este cel care a dat alarma. Polițiștii au căutat-o ore în șir și din primele verificări, se pare că femeia ar fi lovit mai mulți stâlpi de pe marginea drumului. Acum, aceasta se află în stare gravă la spital. 

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență într-o pădure din apropierea parcului Bragadiru, în apropierea comunei Clinceni, potrivit Realitatea Plus.

Până de dea de doctoriță, polițiștii din Bragadiru și ofițeri de la investigații criminale au căutat-o în diverse zone limitrofe, folosind un câine de urmă.

În cele din urmă, autoturismul a fost descoperit cu portierele închise, dar neasigurate, motorul oprit și cheia în contact, cu umre că a fost implicat într-o coliziune cu mai mulți stâlpi de delimitare a trotuarului.

Ulterior, a fost găsită și femeia, într-un șanț din apropierea unei păduri și a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabil cu exactitate ce s-a întâmplat.

Mai multe articole despre:
doctorita ilfov accident padure masina