MENIU

CAZ ŞOCANT în Cluj! Un poliţist a ELECTROCUTAT un bărbat până la leşin

Caz şocant în judeţul Cluj

Caz şocant în judeţul Cluj! Şeful de post din comuna Sâncraiu a batut atât de violent un bărbat din localitate încât i-a rupt coastele şi mai apoi l-a electrocutat cu un aparat de electroşocuri, care nu se află în dotarea poliţiştilor.

Victima poliţistului bătăuş a ajuns în stare gravă la spital, scrie Ziarul Clujean. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, dar nimeni nu a suflat nicio vorba până când reporterii ZiarulClujean.ro au aflat că poliţistul face din nou victime. Bărbatul, de 55 de ani, din comuna clujeană Călăţele vrea să depună plângere împotriva poliţistului bătăuş, Adrian Iosif Nicoară.

Când şi-a pierdut cunoştinţa, bărbatul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Huedin cu trei coaste rupte şi arsuri pe piept, de la electroşocurile primite. Medicii s-au crucit când a văzut cu câtă bestialitate a fost bătut.

Surse din cadrul Spitalului Orăşenesc Huedin spun că bărbatul care a căzut în mâinile poliţistului a fost la un pas de moarte. "Pe radiografie, am înţeles de la colegi, că s-a văzut cum coastele mai aveau puţin şi perforau plămânul. Pe lângă fracturile costale, avea şi o arsură de la electroşocuri pe tot pieptul. Erau arsuri de gradul I şi II", a spus unul dintre medicii spitalului.

 

 

Mai multe articole despre:
poliţist poliţist bătăuş şocuri electrice