MENIU

ȘOCANT - Nou-născut găsit în frigul nopții într-o pungă de plastic, în fața unui bloc din Capitală - Ce șanse îi dau medicii

bebeluș

Descoperire șocantă în București, în frigul serii de marți! Un bebeluș abia născut găsit în fața unui bloc din sectorul 3 a fost dus de echipajul SMURD la spital. Poliția face cercetări în acest caz.

 

Bebelușul a fost dus la spitalul de copii „Marie Curie” și a fost preluat de medicii pediatri.

Nou-născutul a fost găsit, marți, în jurul orei 22.00, de o femeie care a chemat urgent SMURD și Poliția. La acea oră, temperatura scăzuse la 2 grade Celsius.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, marţi seara, prin apel la 112, că în faţa unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou născut.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor, precizează Poliţia Capitalei.

Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția a început o anchetă în acest caz pentru a stabili cine este mama copilului și ce măsuri vor fi luate împotriva acesteia.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea identificării mamei, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept. 

 

Mai multe articole despre: