MENIU

Caz șocant în Alexandria. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc, iar un bărbat a fost săltat de mascați. Posibil ca cei 2 să fi fost drogați -VIDEO

Caz șocant joi dimineață, în Alexandria. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc, după ce a petrecut noaptea în apartamentul unui bărbat. Ca prin minune, victima a supraviețuit. Bărbatul care locuia în apartament a fost ridicat de mascați, după ce i-au spart ușa. Suspiciunea este că cei 2 ar fi consumat droguri.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a intrat miercuri seară în apartamentul bărbatului de 26 de ani, care locuia în blocul unde s-a petrecut accidental.

 

Vecinii au relatat că toată noaptea s-au auzit zgomote suspecte atât din apartament, cât și de pe casa scării, însă nu au intervenit, pentru că știau că tânărul ar fi fost consumator de droguri, potrivit impactnews24.ro

Joi dimineață, femeia a plonjat în gol, lovindu-se mai întâi de fațada unei unități comerciale de la parterul blocului, apoi căzând pe trotuarul decopertat, ceea ce a redus impactul. Femeia a supraviețuit impactului și a fost transportată la spital.


Bărbatul din apartament nu știa ce s-a întâmplat

Bărbatul aflat în apartament a fost reținut și el, dar abia după două ore, după ce mascații au spart ușa locuinței. Acesta a declarant că a „ a dormit și nu știe nimic”, însă a fost încătușat de trupele speciale.

„S-a pătruns în locația menționată prin forțarea ușii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la cercetări”, a transmis Poliţia Teleorman. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

 

Mai multe articole despre:
femeie sarita etajul 5 alexandria drogati mascati