MENIU

Caz şocant. A fost executată pentru că a distrus zeci de funduri

Operatii estetice pe fund
Caz socant

Caz şocant în Brazilia. O femeie de 49 de ani, care se dădea medic şi făcea injecţii cu silicon industrial în fund celor care îşi doreau un posterior mai bombat, a fost răpită şi împuşcată în cap drept răzbunare.

Marcilene Soares Gama a fost executată recent cu sânge rece pentru că a distrus fundurile a zeci de femei. Ea a fost răpită şi împuşcată în cap din răzbunare.

Brazilianca Marcilene Soares Gama, de 49 de ani, din Rio de Janeiro, a avut o soartă îngrozitoare, scrie ziarul "O Globo".

Ea a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, sâmbăta trecută, în jurul orei 11.00, pe o stradă din zona de est a oraşului. Ucigaşul a răpit-o din casa ei din Rio, i-a legat mâinile şi i-a tras un glonţ în faţă. Asasinul ar fi lăsat şi un bilet prin care a explicat că Marcilene a plătit pentru că a nenorocit zeci de femei.

Ea se dădea drept chirurg şi făcea injecţii cu silicon industrial celor care îşi doreau un fund mai mare şi bombat, precum Miss Fund. Victimele s-au ales cu grave leziuni la fese şi alte probleme de sănătate, potrivit click.ro.

Concursul Miss BumBum, sau Miss Fund, care desemnează anual femeia cu cel mai frumos posterior, începând din 2011, a luat minţile braziliencelor. De asta a profitat Marcilene, care îşi găsea cu uşurinţă paciente.

Ea a început să se dea drept medic, începând de acum patru ani, deşi nu a studiat medicina. Îşi racola pacientele prin intermediul unor cunoştinţe, cărora le dădea o parte din banii câştigaţi.

Mai multe articole despre:
Marcilene Soares Gama