MENIU

Caz șocant în Timiș! Bărbat reținut, după ce ar fi agresat sexual în repetate rânduri o fetiță

Caz incredibil în județul Timiș! O fetiță a fost obligată, în repetate rânduri, de un bărbat de 57 de ani care putea să-i fie bunic, să întrețină relații sexuale. Cazul s-ar fi petrecut la Cerneteaz, ancheta fiind în plină desfășurare. Violatorul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

S-a întâmplat în cursul lunii octombrie. Bărbatul ar fi urmărit-o în mai multe rânduri pe fetiță și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Părinții micuței au aflat și au mers imediat la poliție.

„Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, efectuează cercetări față de un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. În fapt, în cursul lunii octombrie anul curent, cel în cauză ar fi întreținut în mod repetat relații intime cu o minoră, fără consimțământul acesteia. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean Timiș, potrivit presei locale

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, totul s-ar fi petrecut în satul Cerneteaz, aflat la 8 kilometri de Timișoara.

Anchetatorii susțin că micuța ar fi fost amenințată cu bătaia.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în cursul lunii octombrie 2017, în mod repetat, pe raza unei localități din județul Timiș, inculpatul Szilagyi Șandor, prin constrângere, respectiv prin folosirea forței și prin folosirea de amenințări cu acte de violență, a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care a fost comisă fapta”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Mai multe articole despre:
viol barbat retinut fetiţă violată