MENIU

Caz ȘOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în București

Circ stradal

Caz șocant în București, vineri dimineață. Un bărbat care se pregătea să plece din țară a fost REȚINUT pe stradă de trei controlori RATB.

Un bărbat, Ștefan Belulescu, care se pregătea să plece din țară a fost REȚINUT pe stradă de trei controlori RATB, pe motiv că i-a furat oe controlori.

Potrivit DC News, bărbatul care este un analist financiar din Craiova, nu avea plătită călătoria și controlorii i-au dat amendă. Le-a dat o bancnotă de 100 de lei. Unul dintre controlori i-a tăiat chitanță, pe care a scris "fără CI", adică bărbatul nu se identificase.

Un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei. Ulterior, i-a dat restul și cel care-i tăiase chitanța.

Controlorii au explicat că au banii pe gestiune și pot dovedi că "au fost furați". Un al treilea controlor spunea că a sunat la 112, la Poliție, și că va veni poliția în două minute. El a înțeles, după ce mai mulți trecători i-au explicat, că "s-au băgat într-o mare belea" când au decis să-l rețină pe bărbat.

Bărbatul sechestrat a sunat, de asemenea, la Poliție. În cele din urmă, disperat că va pierde avionul, cel reținut de controlorii RATB le-a dat 50 de lei acestora pentru a-l lăsa în pace.

Mai multe articole despre:
RATB controlori ratb