MENIU

Caz INCREDIBIL în Italia! Un bărbat a încercat să "păcălească sistemul", folosind un braț fals de silicon pentru a obține certificatul verde

Poliție Italia / Foto: ProfiMedia

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din regiunea Piemont, care voia să obţină certificatul Covid ... fără a se vaccina însă, s-a gândit la o metodă indedită pentru a face rost de mult-râvnitul certificat. Mai exact, bărbatul a încercat, joi, să se vaccineze împotriva coronavirusului într-un braţ proteză de silicon.

„Acest caz ar friza ridicolul dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriaşă şi inacceptabilă faţă de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice”, a afirmat Alberto Cirio, președintele regiunii din nord-vestul Italiei, într-o postare pe Facebook, potrivit HotNews.ro.

Interesant este însă cum s-a petrecut totul, scenariu ce pare desprins dintr-un film. Practic, bărbatul s-a prezentat, joi seara, la un centru de vaccinare din Biella cu o proteză care, sprea el, să îi păcălească pe responsabilii de la centrul de vaccinare. 

Ghinion, însă, deoarece culoarea şi senzaţia la atingere au trezit imediat suspiciuni infirmiereri care urma să-l vaccineze, aceasta cerându-i să-şi scoară cămaşa şi descoperind, astfel, înşelătoria.

Bărbatul nu s-a oprit însă aici. El i-a cerut femeii să se prefacă că nu a văzut nimic, însă aceasta a refuzat, povesteşte preşedintele Piemontului în postare, precizând că italianul „va da socoteală în faţa justiţiei”.