MENIU

CAUZA MORŢII fetiţei de 7 ani care a murit într-un spaţiu de joacă al unui restaurant din Ploieşti

Medicii legiști au finalizat necropsia fetiței în vârstă de 7 ani care a fost preluată în stare critică sâmbătă noapte un restaurant din Ploiești și care a murit ulterior la Spitalul de Pediatrie.

Potrivit surselor observatorulph.ro, familia a cerut ca la efectuarea necropsiei să fie prezent și un alt medic legist din Călărași. Aceleași surse au precizat pentru sursa citată și cauza morții care a fost trecută în certificatul constatator al decesului: pneumonie.

La autopsierea trupului micuței au participat pe lângă medici legiști și criminaliști. Totodată au fost prelevate probe și pentru efectuarea unei examinări histopatologice al cărei rezultat poate schimba constatarea inițială făcută de legiști.

Vă reamintim că în data de 15 iulie o fetiță în vârstă de 7 ani a fost preluată în stop cardio respirator de la locul de joacă al restaurantului din Ploiești și transportată la Pediatrie. Fetița a fost găsită între o canapea și un calorifer de un angajat al restaurantului însărcinat cu supravegherea micuților.

Mai multe articole despre:
Ploieşti restaurant fetiţă