MENIU

Câţi români au chemat ambulanţa în ultimele 24 de ore din cauza frigului de afară

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat 1.270 de solicitări de joi dimineață de la ora 8,00 până vineri la ora 8,00, dintre acestea 720 reprezentând urgențe de Cod roșu și Cod galben, a declarat pentru AGERPRES managerul instituției, Alis Grasu.

Potrivit medicului, 20 de persoane au suferit fracturi, contuzii, entorse, iar alte 9 persoane traumatisme ale capului, conform Agerpres.

"Un număr 1.270 de solicitări s-au înregistrat de ieri dimineață până astăzi dimineață. Dintre acestea, 720 urgențe de Cod roșu și Cod galben. 20 de persoane au căzut și au prezentat fracturi, contuzii, entorse. 9 persoane au prezentat traumatisme ale capului, feței și gâtului. 8 femei au fost duse la spital să nască, 16 persoane care necesitau dializă au fost duse să facă dializă", a afirmat managerul SABIF.

Alis Grasu a spus că 30 de persoane prezentând cazuri sociale au fost duse la adăposturi și spitale de urgență. Din cele 30 de persoane, 26 au fost transportate la adăposturi, iar alte 4 persoane la spitalele de urgență.

Mai multe articole despre:
ambulanţă