MENIU

Câți bani dau Smiley și Gina Pistol pe o singură noapte de cazare în vacanța din luna de miere - Cei doi au plecat în Franța

Smiley si Gina Pistol

La o săptămână după nuntă, Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au ales să-și petreacă 10 zile la un hotel de lux de lângă Nisa, Franța. O singură noapte, la hotelul în care sunt cazați soții, ajunge să coste și aproape 900 de euro. 

Vacanța a venit ca cel mai frumos dar de nuntă, de la nașii celor doi îndrăgostiți. Smiley și Gina au postat o serie de videoclipuri și poze pe rețelele sociale cu peisajele care le-au tăiat răsuflarea.

Curioși și plini de energie, Smiley și Gina au luat-o la pas pe străzi, au vizitat un muzeu și s-au delectat cu preparate care lasă gura apă. La finalul zilei, cei doi au ajuns și pe o plajă, unde s-au bucurat de marea liniștită.

10 zile vor petrece cei doi în sudul Franței, departe de România, de cei dragi și de fiica lor, Josephine, care a rămas acasă. Iar asta pentru că amândoi și-au dorit ca vacanța să fie cu adevărat specială și doar pentru ei.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai, iar la petrecere au avut alături de ei peste 300 de invitați, printre care și vedete. 

Mai multe articole despre:
smiley gina pistol