MENIU

O poveste înduioșătoare! Cățelul care își plânge stăpânul ucis în accident

Labrador, atasat de stapanul disparut

Povestea tristă a unui labrador care încă își caută stăpânul ucis a ajuns să înduioșeze întreaga Românie. Bărbatul care l-a crescut de când era mic a murit într-un tragic accident de circulație. Omul se afla pe bicicletă și a fost lovit în plin de un autoturism. De câteva luni, cățelul merge în locul în care bărbatul muncea, în speranța că o să-l găsească.

Accidentul tragic care l-a despărțit pe Fram de stăpânul său a avut loc în octombrie anul trecut, în localitatea Ilva Mică, din Bistrița Năsăud. De atunci însă, labradorul își caută fără oprire stăpânul și merge zilnic în locul de muncă al bărbatului.

Femeie din localitate: Stătea sub macara, stătea și câte șapte, opt ore. Îl aștepta pentru că l-a crescut de mic.El mergea întruna și venea, cum e el alb, venea cu blana pe spate toată de ulei. Plânge așa, îi tot curg lacrimi și tot îl caută, tot îl caută. Atâta grijă trebuie să am de el.

A fost atât de atașat de stăpânul lui încât nici în noaptea tragediei nu a lipsit de lângă el. Cei doi mergeau pe marginea drumului când bărbatul de 52 de ani a fost lovit de un șofer care a fugit de la la locul incidentului. Fram s-a învârtit în jurul stăpânului său și, când a văzut că nu răspunde, i-a luat șapca și a fugit la barul din apropiere. O angajată și-a dat seama că s-a întâmplat ceva rău și a mers după cățel. Așa a fost descoperită tragedia și a fost alertată poliția.

Femeie din localitate  Când venea Marius, nu știu de ce, numai la el se și punea invers, pe spate, de ce, nu știu. Chiar a zis doamna polițist că așa câine ea nu a mai văzut. Doar în filme...

Cât despre șoferul vinovat, acesta a fost prins a doua zi dimineața. Plecase la serviciu ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar și la ora respectivă era încă rupt de beat, având 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum, individul se află în arst la domiciliu. Labradorul Fram nu a rămas însă singur, el este îngrijit de soția stăpânului pentru care plânge neîncetat.

Mai multe articole despre:
Bistrita