MENIU

Cătălin Tolontan, constestat pe Facebook, după conferința de presă a șefei DNA

Cătălin Tolontan i-a dezamăgit pe unii dintre cititorii săi în urma prestației pe care a avut-o în conferința de presă organizată de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. El a încercat din răsputeri să o pună în încurcătură pe Kovesi: "În ceea ce privește cazul DNA Ploiești, vreau să spun că îmi pare rău pentru doamna procuror șef. Poate că nu am fost suficient de coerent, poate că unii au adresat întrebările într-un mod mai corect...ce pot să spun?”.

Însă unii dintre cititorii lui Tolontan nu au fost deloc multumiți de prestația jurnalistului. Pe pagina sa de Facebook au început sa curgă mesaje foarte dure, preluate de site-ul comisarul.ro.

"Tocmai am auzit intrebarile tale catre doamna presedinta, j....e. Din punctul meu de vedere, esti o z......a de om. Un tradator de neam vandut borfasilor…am terminat prietenia cu tine. Iti mai livreaza stapanii niste informatii interesante cateodata. Se folosesc de tine sa-si regleze conturile intre ei", scrie un utilizator.

"Azi ai demonstrat ca esti ticalos, exact ca Gadea.. Erati ca haita de caini turbati ce ataca o femeie.. Mai trage o data, Tolontane, ca sa-ti meriti leafa ticaloasa platita de hoti ordinari", arata un alt ultilizator dezamagit de Tolontan.

Mai multe articole despre:
DNA Cătălin Tolontan