MENIU

Cătălin Drulă dă înapoi în conflictul cu Florin Cîțu: ”Poate fiecare am exagerat. Sunt loial când funcționăm ca o echipă”

Cătălin Drulă a declarat, miercuri, că tensiunile din interiorul coaliției de guvernare, apărute în urma demiterii lui Vlad Voiculescu, au fost depășite. Despre conflictul pe care l-a avut cu premierul Florin Cîțu, după ce l-a numit ”un zombie politic”, ministrul Transporturilor a subliniat că ”poate fiecare au exagerat”.

”Săptămâna trecută, coaliția de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuții și în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă și loial când funcționăm ca o echipă. Important e actul de guvernare”, a răspuns Drulă după ce a fost întrebat cum comentează situația tensionată din guvern. 

Ministrul Transporturilor a subliniat că tensiunile au fost depășite și a dat asigurări că actuala coaliție poate contribui la dezvoltarea țării în următorul deceniu. 
”Avem enorm de muncă și la ministerul Transporturilor și Infrastructurii, și în toate domeniile. Această coaliție a găsit resursele de a continua programul de guvernare. Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR are capacitatea de a reforma această țară și de a pune pe baze solide dezvoltarea României în deceniul următor”, a adăugat Drulă, la hotnews.

Citește și: ”Cîțu n-a uitat că Drulă l-a făcut "zombi politic". Ce i-a transmis Ministrului Transporturilor”