MENIU

Cătălin Botezatu, informație bombă după tragedia lui Răzvan Ciobanu

Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a oferit presei o informație surprinzătoare despre tragedia în urma căreia a murit Răzvan Ciobanu: "Nu era un vitezoman", spune Botezatu.

Designerul de modă nu își explică cum a putut Răzvan Ciobanu să moară într-un astfel de accident dat fiind că nu era un vitezoman:

„Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic. Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace", a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!

Detalii şocante ies la iveală despre ultimele clipe din viaţa lui Răzvan Ciobanu. Maşina în care se afla acesta a ieşit de pe carosabil şi a mai parcurs încă aproape un kilometru pe câmp, înainte să se oprească în nişte copaci.

Răzvan Ciobanu a murit. Potrivit Inspectoratului județean de poliție, mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a mers 700 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată și apoi s-a oprit într-un copac, după alți 150 de metri.

Răzvan Ciobanu a murit. „Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu