MENIU

Câtă apă trebuie să bea copiii? AQUA Carpatica lansează platforma ”hidratarecorecta.ro”

Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica lansează platforma online: hidratarecorecta.ro, o platformă ce vine în ajutorul părinților care își doresc să știe cu exactitate cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume micuții în fiecare zi. 

”Platforma pune la dispoziție un calculator care în funcție de factori precum fetiță/băiețel, vârstă, greutate și nivel de activitate generează un răspuns personalizat pentru fiecare copil în parte.

Cu ajutorul platformei hidratarecorecta.ro, părinții pot afla mult mai simplu și mai rapid cantitatea de lichide recomandată pentru hidratarea zilnică a celor mici.

AQUA Carpatica a fost încă de la lansare partenerul părinților pentru o informare corectă în ceea ce privește siguranța și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească o apă ideală pentru consumul destinat copiilor, iar lansarea produsului AQUA Carpatica Kids și a platformei hidratarecorecta.ro reprezintă răspunsul brandului la nevoile și sugestiile părinților care au ales cu încredere AQUA Carpatica pentru hidratarea micuților lor”, anunță Aqua Carpatica.

O sticlă specială de la un izvor special pentru copii

”AQUA Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinților care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluță de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător cu personaje colorate și cu un dop special, curge doar atunci când bei, astfel, cei mici se pot hidrata în siguranță, vărsarea apei fiind evitată. Dopul are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

AQUA Carpatica minerală naturală plată este o apă oligominerală, cu un conținut redus de minerale, recomandată în alimentația zilnică a copiilor. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru consumul destinat copiilor, având un conținut redus de sodiu și cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România. De asemenea, AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, neprocesată sau purificată în mod artificial, alcalină în mod natural și care poate fi folosită cu încredere pentru hidratarea optimă a celor mici”, precizează compania.

Mai multe articole despre:
AQUA Carpatica Kids hidratarecorecta