MENIU

Cât de DĂUNĂTOARE pot fi hainele tale preferate! Care sunt cele care îţi pot afecta sănătatea

Recent, s-a dovedit că 73% dintre problemele întâmpinate de femei sunt cauzate de piesele vestimentare şi accesoriile pe care le poartă. Multe dintre lucrurile care se regăsesc în garderoba ta îţi pot face mai mult rău decât te-ai fi aşteptat.

Iată care sunt cele 10 piese vestimentare pe care, cu siguranţă, le adopţi zi de zi şi care îţi vor afecta starea sănătăţii.

Pantaloni mulaţi. Deşi oferă un look super skinny, aceştia sunt o adevărată ameninţare asupra sănătăţii tale, deoarece pot cauza multe probleme, inclusiv cele de circulaţie a sângelui, vene dilatate sau o digestie uşoară. Pe lângă asta, pot provoca dureri asupra picioarelor. Aşa că, data viitoare când alegi să-ţi achiziţionezi o pereche de jeanşi skinny, asigură-te că aceştia sunt mărimea potrivită.

Tocurile înalte. Cercetătorii universităţii Auburn au descoperit recent că femeile au de patru ori mai multe probleme în zona picioarelor spre deosebire de bărbaţi. Rănile de la picioare provocate de pantofii cu toc înalt sau cârceii sunt câteva dintre cele mai comune probleme pe care femeile le capătă din cauza acestora. Cu cât tocul este mai înalt, cu atât vei avea mai multe probleme. Întotdeauan optează pentru pantofi cu toc confortabil şi care să-ţi ofere echilibrul, în special când vine vorba de distanţe lungi.

Lenjerie intimă tanga. Dacă obişnuieşti să porţi acest tip de chilot, trebuie să ştii că poate duce la probleme severe de sănătate în zona intimă, de la infecţii vaginale şi hemoroizi, până la iritaţii în zona genitală. Evită să-i porţi în fiecare zi, în special vara, iar dacă o faci, optează pentru modele realizate din bumbac 100%.

Cerceii şi colierele grele. Potrivit unui studiu recent, 20% dintre cerceii pe care îi achiziţionăm, dezvoltă anumite bacterii care pot provoca infecţii. În plus, dacă tratarea acestora se face într-o manieră incorectă, mai târziu, aceasta se poate agrava. Folosind cercei de mari dimensiuni, dar mai ales foarte grei, pot afecta lobul urechilor, iar ca problema să fie rezolvată, va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, relatează one.ro.

Mai multe articole despre:
0 haine vestimentaţie