MENIU

Cât de compatibilă ești cu cineva din aceeași zodie. Horosopul contrastelor

O relație cu o persoană din aceeași zodie ca tine poate fi destul de înfricoșătoare, deoarece îl vei vedea pe cel drag ca pe o oglindire a ta. Atât trăsăturile pozitive, cât și cele negative te vor face să vezi această relație ca fiind una destul de problematică. Totuși, nu toate compatibilitățile cu aceeași zodie sunt la fel.

Iată cât de compatibilă ești cu aceeași zodie!

Berbec

Un Berbec cu un alt Berbec poate fi o combinație destul de problematică. Ambii parteneri sunt impulsivi, vor să se facă lucrurile exact ca ei și tind să dea vina unul pe celălalt atunci când se întâmplă ceva. Partea bună a acestei relații este că știu cum să se împace, iar pasiunea dintre ei îi face să fie un cuplu activ și amuzant.

Taur

Taurul este încăpățânat și tinde să vadă doar înainte. Dacă este pe aceeași lungime de undă cu partenerul său tot din zodia Taur, atunci poate avea parte de o relație fericită. Dacă nu, atunci poate fi nevoit să își extindă zona de confort. Taurul este pasionat atunci când vine vorba de propriile idei și opinii. Dacă unul dintre parteneri este conservator și celălalt este mai rebel, atunci fii sigură că relația nu va funcționa. Sportul și amorul îi mai pot ține împreună.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.