MENIU

Cât costă bunătatea?Au comandat cel mai ieftin suc din meniu, dar biletul lăsat l-a şocat pe chelner

Chelnerul Kasey Simmons, care lucrează în restaurantul Applebee's într-o suburbie a Dallasului, s-a ales cu un bacșiș de 500 dolari.

Suma i-a fost oferită de o clientă. Aceasta i-a lăsat și un bilețel, în care nota că e un dar pentru bunătatea manifestată de chelnerul de 32 de ani față de mama clientei.

Simmons a observat într-un magazin o doamnă tristă și disperată și i-a achitat cumpărăturile. A doua zi, în Applebee's, a venit o familie și a comandat suc din fructe de 37 de cenți – cel mai ieftin produs din meniu – și au lăsat un bacșiș de 500 dolari. Clienta a scris în acel bilețel că Simmons a manifestat compasiune față de mama ei, care era tristă din cauză că, acum un an, și-a pierdut soțul. “Este una dintre cele mai depresive zile din an. Ați reușit însă să o transformați în una frumoasă pentru mama mea. Ați insistat să-i achitați cumpărăturile. I-ați spus că e o doamnă foarte frumoasă. Nu am mai văzut-o zâmbind așa de pe timpul când tata era viu”, a mai spus fata. Casey și-a explicat gestul prin simplul fapt că-i place când oamenii zâmbesc.

sursa

Mai multe articole despre:
bacşiş bunătate kasey simmons