MENIU

Cât a cheltuit o tânără pe mâncare și băuturi la UNTOLD. Nota de plată pentru cele patru zile de festival, surprinzătoare

Festivalul Untold. Foto: Profimedia

Ediția din acest an a Festivalului Untold a reușit să atragă peste 420.000 de fani, care au petrecut timp de patru zile și patru nopți. Însă, odată cu bucuria și distracția, au venit și prețuri pe măsura pentru cei care doreau să savureze băuturi alcoolice și experiențe culinare inedite. 

O influenceriță a prezentat prețurile diverselor produse alimentare și băuturi disponibile în cadrul festivalului. Cu telefonul în mână, fata a înregistrat un videoclip în care a expus câțiva dintre furnizorii de mâncare și băuturi din cadrul festivalului și prețurile acestora. Printre delicatesele gustate s-au numărat opțiuni diverse și irezistibile, însă nu au fost lipsite de un cost considerabil. În prima seară a festivalului, tânăra a început cu un sandwich delicios de la Djamon, pe care la achiziționat la prețul de 60 lei. 

 Pentru desert, influencerița a optat pentru un profiterol de la Chez Marie, care a costat 30 de lei, prețul aparent ridicat nefiind întâmpinat cu entuziasm.

Apa a devenit esențială pentru a face față temperaturilor ridicate în timpul festivalului, astfel că influencerița a achiziționat patru sticle mici de apă, cu un total de 48 lei. Prețul de 12 lei pe sticlă poate părea mare, dar este adesea o obișnuință la evenimentele de acest gen. În ceea ce privește băuturile alcoolice, influencerița a cheltuit 36 lei pentru două beri și 33 lei pentru un cocktail, creându-și astfel o varietate de băuturi pentru a-și potoli setea în timpul concertelor.

Pe parcursul celei de-a doua zi a festivalului, tânăra și-a propus să testeze alte preparate culinare. Astfel, a optat pentru o porție de cartofi și un burger de la Pleșcavița, care a costat 55 lei. Ca băuturi răcoritoare a optat pentru o cola, care a costat-o 16 lei.

În a treia zi, influencerița a ales un hot dog, care a costat 27 lei, și o porție de cartofi prăjiți cu sos, la prețul de 25 lei. Pentru desert, o clătită cu ciocolată a însemnat o cheltuială suplimentară de 27 lei. În ultima seară a festivalului, influencerița s-a răsfățat cu o porție de aripioare picante, pentru care a plătit 35 lei. 

În total, cheltuielile înregistrate de influenceriță pe parcursul celor patru zile de Untold doar pe mâncare și băutură au însumat 750 lei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Extasy (@extasyapp)

Mai multe articole despre:
untold cheltuieli mancare influencer