MENIU

CASTiNG, cel mai așteptat serial online de comedie, s-a lansat în spațiul virtual(VIDEO)

Primul episod din povestea plină de umor și provocări prin care trec Gina, Carmen, Miss și Vali, cele patru actrițe #nejucate, este deja disponibil pe YouTube. De-a lungul sezonului cu numărul 1, distribuit online în următoarele 8 săptămâni, publicul din România va descoperi cum arată viața unui actor tânăr, dincolo de lumina reflectoarelor.

Primul serial online care te-ajută să înțelegi că actoria nu-i pe gratis le aduce împreună, în rolurile principale, pe Olimpia Melinte, Andreea Șovan, Romina Sehlanec și Ana Udroiu. Scenariul scris de cele patru actrițe este inspirat din viețile lor, iar situațiile ilare (și uneori chiar ilegale) în care se vor regăsi personajele sunt strâns conectate la realitățile zilnice cu care se confruntă tinerii în relațiile personale și în viețile lor profesionale.

În episodul pilot, intitulat Calea Victoriei și regizat de Andrei Gheorghe, cele patru fete, prietene din facultate, se regăsesc după multă vreme în care fiecare dintre ele a încercat să atingă succesul în actorie. Deși foarte tinere și încrezătoare în propriile forțe, ele descoperă că norocul n-a fost de partea niciuneia dintre ele și că tot timpul în care nu s-au mai văzut n-a reprezentat decât o lungă serie de mari încercări și mici eșecuri. Într-un moment de maximă inspirație, actrițele pornesc într-o aventură care le va aduce pentru multă vreme împreună.

Mai multe articole despre:
null