MENIU

Casa unui judecător care l-a condamnat pe Dragnea, atacată

Casa unui judecător din completul care l-a condamnat joi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacată. Potrivit Poliției, suspectul ar fi un vecin al magistratului, deranjat de acesta. Cercetările continuă.

Locuința unui judecător din completul care l-a condamnat, joi, în primă instanță, pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare a fost vandalizată vineri noaptea, când acesta nu se afla acasă. Potrivit Realitatea TV, atacatorul a spart geamurile, însă nu a sustras bunuri.

Magistratul a depus o plângere.

Potrivit Poliției, vinovat ar fi un vecin de-ai judecătorului, deranjat de acesta:
”Vecinul judecătorului, nemulțumit de faptul că acesta nu a acoperit două ferestre ale locuinței, cu vedere în curtea sa, a aruncat cu pietre și a distrus trei geamuri. S-a întocmit dosar penal pentru distrugere și amenințare. Continuă cercetările”, se arată într-un comunicat.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, în dosarul "Bombonica" la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de instigare la abuz în serviciu. Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, a scăpat de închisoare, fiind sancţionată doar cu amendă de 1.000 de lei. Totodată, alţi nouă oameni au primit deja condamnări la închisoare cu executare sau suspendare. Decizia a fost dată de Curtea Supremă, în prima instanță, după ce a amânat, deja, de două ori, verdictul. DNA a cerut ca liderul social-democraţilor să primească şapte ani şi jumătate de detenţie, în timp ce Liviu Dragnea miza pe achitare. 

Liviu Dragnea, condamnat: 3 ani şi 6 luni cu executare pentru instigare la abuz în serviciu

 

Mai multe articole despre:
Dragnea judectaor