MENIU

Carnagiu pe o şosea din Satu Mare! Trei morţi şi patru răniţi. Cum s-a produs, de fapt, accidentul

Scene de groază marţi dimineaţă, pe o şosea din localitatea sătmăreană Ciuperceni! Trei oameni au murit și alţi patru au fost răniţi într-un accident rutier.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 5.00, în urma ciocnirii frontale dintre două autoturisme în care se aflau în total șapte oameni, dintre care trei au rămas încarceraţi. A fost nevoie de intervenția Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Din primele informaţii reiese că o mașină cu numere de Belgia, în care se aflau mai mulți tineri români, ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul în care se aflau patru cetățeni ucraineni. Din păcate, trei dintre cetățenii străini au murit, iar unul este în stare gravă.

Stefanyuk Bolodymir, în vârstă de 25 de ani, Cenyisin Ivan, în vârstă de 38 de ani și Bender Olykasandr în vârstă de 34 de ani sunt cei trei cetățeni ucraineni care și-au pierdut viața în teribilul accident care a avut loc în această dimineață în localitatea Ciuperceni, județul Satu Mare. Cel de-al patrulea tânăr care se afla în autoturismul cu numere de Ucraina – Pauliuc Andrii, în vârstă 25 de ani – a scăpat cu viață.

Potrivit voceatransilvaniei.ro, în autoturismul cu numere de Belgia se aflau trei persoane din județul Satu Mare. Zimbru Daniel în vârstă de 23 de ani, Buhai Ioan, în vârstă de 22 de ani și Branic Robert, în vârstă de 24 de ani sunt cei trei tineri care au scăpat cu viață ca prin minune.

Pompierii și polițiștii sosiți la fața locului au rămas îngroziți de ce au văzut şi, potrivit primelor informaţii, cauza accidentului ar fi viteza excesivă.

Potrivit șefului ISU Satu Mare, colonelul Gheorghe Dan, ”Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat şapte victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare”.