MENIU

Carmen Dan, chemată la poliție să dea declarații într-un dosar privind acordarea ilegală a unor permise de conducere - SURSE

Carmen Dan a fost ministru de Interne în perioada guvernării PSD

Carmen Dan, fostul ministru de Interne, ar urma să fie audiată la IPJ Ilfov într-un dosar privind acordarea ilegală a unor permise de conducere, potrivit surselor citate de Realitatea Plus. Mai precis, chiar fostul demnitar și-ar fi reînnoit permisul în baza unor documente vizate de persoane neautorizate. Carmen Dan are calitatea de martor, au precizat sursele citate. 

Carmen Dan nu s-a prezentat la audieri, programate miercuri dimineață, potrivit acelorași surse, dar a solicitat ca audierea să fie reporgramată. 

Fostul ministrul ar fi cerut, în 2023, o fișă medicală pentru reînnoirea permisului și ar fi primit o fișă care nu nu era completată de medici.

De altfel, potrivit surselor citate de Realitatea Plus, clinica medicală privată din București vizată în dosar ar fi eliberat, între 2019 și 2023, 300.000 de fișe medicale false, completate de angajați care nu aveau calitatea de medic sau dreptul de a elibera astfel de documente. 

 

Mai multe articole despre:
carmen dan anchetata permise ipj ilfov