MENIU

Carmen Brumă, filmată într-o ipostază inedită, pe balconul casei. Vecinii, fericiţi!

Carmen Brumă nu pierde nicio zi fără să dedice ceva timp şi exerciţiilor fizice pentru a-şi menţine silueta de invidiat. Vedeta le-a arătat prietenilor ei virtuali că şi locuinţa poate fi folosită pe post de sală de antrenament, aşa că lipsa banilor nu mai este o scuză.

Carmen Brumă uimeşte cu felul în care arată la 38 de ani. Vedeta reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat şi trupul bine tonifiat cu o dietă echilibrată, însă şi cu ajutorul exerciţiilor fizice.

De curând, aceasta a postat un filmuleţ în care le arată prietenilor ei virtuali cum se antrenează. Carmen Brumă demonstrează că locuinţa personală poate fi folosită drept sală de antrenament, oferindu-ne însă intimitatea de care avem nevoie.

"Vă propun astăzi un set de exerciţii simple şi eficiente pe care le puteţi face oriunde. Eu am ales balconul pentru că mă bronzez în acelaşi timp şi nu-mi bate nimeni în ţeavă!", le-a spus Carmen Brumă prietenilor ei virtuali într-o postare pe blogul personal, scrie spynews.ro.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste 10 ani. Anul trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Pe 14 mai, fiul lor a împlinit un an.

Mai multe articole despre:
terasă carmen bruma exerciţii carmen brumă