MENIU

Carla Howe, un fost model playboy britanic, mărturisiri despre Andrew Tate: „Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă”

Carla Howe, un fost model playboy britanica dorit să vină în România, însă s-a răzgândit după ce Andrew Tate i-a trimis mesaje cu mai multe amenințări.

„Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva care e cunoscut nu ar face nimic rău”, a povestit tânăra, potrivit Daily Mail.

Ea a spus că a fost puternic afectată după ce a văzut imagini de la perchezițiile din vila în care locuiau frații Tate, în care s-au găsit arme, cuțite și bani.

Aandrew Tate, în vârstă de 36 de ani a fost arestat joi dimineață împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, alături de complicele lor, Georgiana Naghel și Luana Radu, după perchezițiila vila din București.

Mai multe articole despre:
andrew tate model vila perchezitii carla howe