MENIU

Care sunt şansele să te desparţi de iubitul tău în funcţie de zodia ta

Care sunt şansele să te desparţi de iubitul tău în funcţie de zodia ta

Află care sunt riscurile să te despărţi de iubitul tău în funcţie de zodia ta şi, în special, din ce cauze. Descoperă care sunt trăsăturile semnului tău astral care te predispun la despărţirea de persoană iubita.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti o femeie impulsivă, şi în acelaşi timp, o femeie care are ţeluri mari, dar ai în acelaşi timp o concepţie modernă despre mariaj. Nu accepţi să fii constrânsă în niciun fel iar dacă omul de lângă tine nu are iniţiativă sau încearcă să îţi limiteze libertatea, poţi ieşi dintr-o căsnicie fără prea multe bătăi de cap.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu înclini spre divorţ pentru că atunci când vine vorba de pasul cel mare, vrei să îl faci doar atunci când eşti sigură că ai luat cea mai bună decizie. Şi pentru că familia este importantă pentru ţine, încerci să îţi rezolvi problemele în intimitate cu partenerul tău, fără ca nimeni altcineva să ştie despre asta. Discreţia este esenţială în relaţie pentru tine. Ar trebui totuşi să lucrezi atunci când vine vorba de încăpăţânarea ta, pentru că îţi poate aduce probleme în viaţă de cuplu.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai o predispoziţie ridicată la divorţ şi asta deoarece te plictiseşti foarte repede şi ai tendinţa de a lua decizii pripite. Ce părea la început o poveste de dragoste senzaţională, devine în câţiva ani o adevărată durere de cap. Libertatea este importantă pentru tine, dar la fel este şi diversitatea. Dispoziţiile tale schimbătoare sunt un alt element care îţi pun mariajul în pericol.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine a întemeia o familie este un pas foarte important la care te gândeşti foarte bine înainte, aşa că riscul unei despărţiri este destul de mic. Pe de altă parte, tot dorinţa de a avea o familie îţi poate face rău. Ai tendinţa de a-i permite prea multe iubitului tău pentru a păstra pacea şi liniştea casei în detrimentul propriei fericiri şi satisfacţii.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cu toate că ai succes în toate domeniile, nu acelaşi lucru se poate spune despre mariajul tău. Şansele unui divorţ sunt foarte mari iar cauzele care pot duce la acesta sunt vanitatea şi egoismul tău. În unele cazuri distrugi relaţii promiţătoare tocmai pentru că nu poţi renunţa la mândria ta. De cele mai multe ori ajungi să regreţi acest lucru, dar nu îl recunoşti. Dacă vrei o căsnicie fericită aminteşte-ţi citatul celebru din Biblie: „Dragostea are răbdare, dragostea acţionează cu bunătate, nu invidiază, dragostea nu se laudă, nu este mândră, nu se comportă indecent”.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Femeia Fecioară vrea ca totul să fie perfect, atât acasă cât şi în relaţie. Încearcă mereu să rezolve toate problemele şi este foarte ordonată. Dacă o persoană vrea să se despartă de o nativă Fecioara este suficient să nu facă nimic.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Chiar dacă ai probleme în căsnicie, încerci întotdeauna să le depăşeşti, să le rezolvi şi să readuci echilibrul. Divorţul te sperie foarte tare şi din această cauză încerci întotdeauna să rezolvi neînţelegerile. Comunicarea te ajută mult în acest sens pentru că îţi place să vorbeşti cu partenerul tău, pentru a vedea exact de unde vin problemele. Pe de altă parte, din cauza dorinţei tale de a păstra armonia, înclini să te implici prea mult în relaţie, ceea ce ar putea să te pună într-o situaţie neplăcută.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti o persoană puternică şi îţi setezi idealuri când vine vorba de căsnicie. Dar chiar şi aşa este posibil să ajungi la un divorţ. Principalele cauze care te pot aduce în această situaţie sunt dorinţa ta de a avea putere, de a domina şi de a lua toate deciziile importante. Un partener cu o personalitate independentă te poate face să te simţi încolţită şi acest lucru ar putea duce la o despărţire. Învaţă să faci compromisuri.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai o idee idilică şi poate chiar imatură atunci când vine vorba de căsătorie. Visezi să fii mereu îndrăgostită şi să simţi mereu fluturi în stomac, ceea ce e aproape imposibil. Când fiorii iubirii trec, eşti gata să-ţi iei lucrurile şi să cauţi aceeaşi senzaţie în altă parte. Asta este unul din motivele care duc la divorţ în cazul tău. Pe de la altă parte, obligaţiile impuse de căsătorie te sperie şi simţi că ţi-ar lua libertatea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Poţi depăşi orice obstacol cu determinare şi calm. Acest lucru este valabil şi atunci când vine vorba de probleme în căsnicie şi datorită acestui lucru şansele unui divorţ sunt mici. Ai nevoie de stabilitate şi armonie şi din această cauza cauţi un partener care să îţi ofere asta şi să te susţină mereu.

Vărsător (22 ianuarie – 18 februarie)

Chiar dacă eşti rebelă câteodată, eşti dedicată vieţii de familie şi căsniciei. Partenerul tău se simte iubit pentru că nu îţi este teamă să îţi arăţi sentimentele. Îţi deschizi inima uşor în faţa celui iubit şi asta stabileşte baza unui mariaj relaxat şi frumos, ceea ce duce la şanse foarte mici de divorţ. Pentru a evita conflictele este bine să lucrezi la obsesia ta de a avea mereu dreptate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Chiar dacă lucrurile nu sunt aşa cum ţi-ai dori în viaţă personală, divorţul nu este o opţiune pentru tine. Vrei să rezolvi problemele, chiar dacă ai câteodată tendinţa de a te plânge în loc să iei atitudine. În orice caz, lupţi pentru ca relaţia să funcţioneze şi asta micşorează şansele unui divorţ.

Sursa: elle.ro

Mai multe articole despre:
despărţire horoscop zodiac partener