MENIU

Care sunt perioadele de refacere a organismului. Fiecare oră este atribuită unui organ anume

Care sunt perioadele de refacere a organismului. Foto/Profimedia

Fiecare oră de odihnă este atribuită unui organ anume, iar dacă respecți intervalele de refacere ale organelor, asta nu poate decât să aducă beneficii organismului tău.

Între orele 23-03 noaptea se încarcă și reglează energetic ficatul și vezica biliară. Ficatul este fabrică metabolismului, dacă ficatul are probleme, toate organele corpului sunt într-un fel dereglate în activitatea lor metabolică, deoarece ”fabrică” este perturbată în activitatea ei. Celulele ficatului comunica această debusolare către toate organele corpului. Un ficat gras, un ficat hepatic sau steatolitic este în permanentă un izvor de ambuteiaje energetice. Ficatul este privit în medicină chineză alternativă că organul suprem în organism cu rol de comandant. În tratamentele pe care noi le oferim în cadrul medicinii energo informaționale, ficatul intră pe primul loc în echilibrare energetică. Ficatul este un organ iertător, el se reface în aproximativ un an dacă îi dăm șansă, chiar și după operații (chisturi pe ficat, consum excesiv de alcool, viață dezordonată, stres, medicamente.)

Între orele 3-5 dimineață, se încarcă energetic plămânii. Plămânii sunt aparatul de oxigenare a corpului, sunt organe vitale pentru o sănătate echilibrată. Fibrozarea plămânilor poate fi oprită dacă se intervine la timp în reechilibrarea energetică a lor. Procesele patologice din plămâni duc la modificări masive în frecvența câmpului magnetic celular. Iar sistemul de reglare a plămânilor este debusolat, procesele fiziologice din plămâni, șanț mai importante decât procesele chimice. Refacerea câmpului magnetic celulă cu celulă în întreg organismul, întrerupe fenomenul de autodistrugere. În tratamentele noastre câmpul magnetic este reglat în fiecare terapie așa cum poate prelucra corpul pacientului informația, deci se face o reglare personalizată a câmpului magnetic celular.

Între orele 5-7 dimineață, se încarcă energetic intestinul gros. Intestinul gros este cel mai puternic organ din organismul nostru, este organul cu cea mai mare comunicare cu lumea exterioară.De aici începe sănătatea noastră. A reface flora intestinală și mucoasa intestinală, are prioritate în tratamente. Nu întotdeauna virusul, bacteria, parazitul deci nu noxă toxică în sine este de cea mai mare importantă în tratament, ci anihilarea / neutralizarea informației lăsate de noxă cât și refacerea câmpului magnetic celular are mai mare prioritate în tratament. După refacere și reglarea metabolismului se pot administra “medicamentele “ susținătoare.

Între 7-9 ziua, se încarcă energetic stomacul. Stomacul cu mileul sau acid întreține digerarea alimentelor. Balonarea, durerile stomacale, refluxul gastric au mare legătură cu închiderea ultimului mușchi de la esofag dacă se produce destulă enterogastrina. Nu se întâmplă așa, intestinul subțire face mișcări inverse și acid galic împreună cu enzimele extrem de acide ale pancreasului ajung în stomac și sunt împinse spre esofag, producând acel reflux nedorit, cu urmările lui.

Între orele 9-11 ziua, se încarcă splină și pancreasul, atenție la consumul de țigări, cafea și alcool între aceste ore. Pancreasul este un organ enigmatic, el nu doare și atunci când sunt probleme, chiar este nevoie de o reglare energetică, cu atât mai mult la persoanele care nu au splină.

Între orele 11-13, se încarcă energetic inima. Motorul energetic al corpului. Este de recomandat o scurtă pauză în acest interval orar, sau măcar să încercăm să ne relaxăm câteva minute.

Între orele 13-15, se încarcă intestinul subțire, care are un rol deosebit nu numai în funcționalitatea gastrică. În medicină alternativă, dereglările energetice pe intestinul subțire susțin: tinitusul, și migrenele.Din activitatea mea practică, echilibrând energetic intestinul subțire s-au ameliorat simțitor migrenele și tinitusul.

Între orele 15-17, se încarcă energetic vezica urinară, în ultimul timp media de vârstă a persoanelor cu infecții urinare cronice este tot mai scăzută, avem fetițe, adolescente, femei mature cât și în vârstă cu afecțiuni repetate pe vezica urinară, tratamente cu antibiotice repetate fără succes. După câteva ședințe de reglare și echilibrare energetică a tractului urinar, vezica urinară, imunitate problemele dispar.

Între orele 17-19, se încarcă energetic rinichii. Rinichii sunt mașia de spălat a corpului. Ei trebuie să funcționeze la parametri normali, ținând cont că zilnic filtrează 1.500 de litri de sânge. Rinichii și suprarenalele susțin cel mai mult energetic corpul.Chiar și pentru persoanele care au ajuns la dializă, sunt de recomandat tratamentele de încărcare și reglare energetică.

Între orele 19-21, se încarcă energetic sistemul circulator. Multe persoane simt în acest interval că și o gheară în jurul inimii. Este un interval în care se recomandă relaxare.

Între orele 21-23, se încarcă și reglează energetic sistemul hormonal-endocrin. Mulți pacienții îmi relatează că simt că un nod în gât apăsător și pe plexusul solar, ceafă sau calotă în acest interval.

SURSA