MENIU

Care sunt duşmanii tăi, în funcţie de zodie

Care sunt duşmanii tăi, în funcţie de zodie

De cele mai multe ori, deși antipatia nu este dată pe față, faptul că nu ne putem înțelege cu anumite persoane poate să arate clar faptul că nu avem niciun fel de compatibilitate cu persoana respectivă sau că prezența acesteia are un efect negativ în viața noastră.

Ești curioasă care sunt dușmanii tăi? Află mai jos!

Berbec - Rac

Cei mai mari dușmani ai tăi sunt persoanele din zodia Rac. Un semn de foc nu se poate înțelege cu unul de apă. Tu ai nevoie de independență și te simți sufocată în prezența unui Rac, care mereu are nevoie de atenție. Deoarece sunteți două firi extrem de diferite, mereu aveți tendința de a vă vedea ca pe niște dușmani.

Taur - Berbec

În cazul tău, dușmănia apare din trăsături aparent similare. Tinzi să nu te înțelegi deloc cu cei din zodia Taur, deoarece sunteți la fel de încăpățânați și nu puteți ajunge la un compromis. Certurile rămân nerezolvate, deoarece nici Taurul și nici Berbecul nu își asumă vina.

Gemeni - Fecioară

Fii atentă la nativii din zodia Fecioară, deoarece ei îți pot fi cei mai mari dușmani. Sunteți două semne guvernate de aceeași planetă, Mercur. Cu toate acestea, este foarte greu pentru voi să comunicați. Tu ești un spirit liber și îți place spontaneitatea, pe când nativii din Fecioară preferă rutina. Fecioara poate fi extrem de critică și dominatoare. Deoarece nu vă arătați sentimentele, certurile nu se rezolvă niciodată, ceea ce duce la acumularea de emoții negative.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII