MENIU

Care sunt copacii care te eliberează de toate energiile negative

Copaci, efecte energetice

Copacii pot fi împărțiți în două categorii: cei care furnizează energie organelor slăbite și cei care absorb energiile negative dintru corp, curățând zonele bolnave și pregătindu-le pentru un circuit energetic sănătos, respectiv pentru o încărcare nouă cu energie.

Energiile arborilor nu sunt mereu aceleași. Astfel, la copacii cărora le cad frunzele toamna, energia descrește liniar din primăvară cu circa 60 – 70%, pe când brazii, pinii și alți copaci cărora nu le cad frunzele, energia le scade, în perioadă toamnă-primăvară, cu maxim 25%.

Pomii din prima categorie au o acțiune de creștere a imunității organismului, de înlăturare a senzațiilor de durere din zona inimii și de normalizare a circuitului sanguin, în timp ce pomii din a două categorie au ca efect blocarea energiilor negative care ne perturbă și care ne provoacă dureri și ameliorarea energiilor vitale care circulă în zonă respectivă.

Stresul, vinataile de orice fel, rănile, sunt situații clinice ce pot fi ameliorate cu ajutorul copacilor din a două categorie.

Atenție! Energiile mai multor copaci de specii diferite, poate influența negativ circuitul energetic din organism.

Este suficient să remarcați că nu întotdeauna apropierea a doi copaci de specii diferite influențează negativ pe unul dintre ei. Astfel, dacă un plop și un mesteacăn sunt sădiți unul lîngă celălalt, energia plopului paralizează circuitul energiei din mesteacăn și face că pe partea comună celor doi copaci, mesteacănul să nu aibă frunze.

Acestea se vor reorienta către partea opusă sau către lateralele mesteacănului, cât mai departe de vampirismul energetic al plopului. Același lucru se poate întâmplă și în cazul staționării oamenilor în preajmă mai multor specii de pomi, fiecare influențând în felul sau circuitul forței vitale din organismul uman și putând duce la o blocare a acestuia, implicit la apariția unor stări dezagreabile sau de boală.

Salcâmul

Salcimul are capacitatea de a aduce bună dispoziție în trupul cuiva și de a prelua vibrațiile negative din organism. Specialiștii în energetică îl consideră un donator universal de bioenergie, forță vitală răspîndită de el fiind recomandată tuturor organismelor. Sunt suficiente 20 de minute de stat la umbră unui salcâm, dacă se poate chiar lipit de trunchi, pentru că să se instaleze o stare de bine general, de ușurare și bună dispoziție.

Energia salcamului este recomandata celor afectati de munca in conditii stresante, cand organismul a preluat vibratiile negative specifice, celor suparati din motive sentimentale. De asemenea, apropierea salcamilor are un efect calmant asupra femeilor aflate in perioada menstruatiei, atunci cand se instaleaza o stare generala de iritare

Mesteacănul

Mesteacanul este un copac special, plin de energie, dar care nu o da decat persoanelor foarte legate sufleteste de el. Desi pentru unii poate parea ciudat, mesteacanul simte imediat ceea ce gindeste cu adevarat un om, fapt ce nu recomanda apropierea de el a persoanelor ascunse. In trecut, fetele aduceau ofrande la radacina mestecenilor si le cereau implinirea unei dorinte, de regula de natura sentimentala.

Existenta unei paduri de mesteceni arata ca in solul respectiv se gaseste si o mare cantitate de argint. In plus, insusi mesteacanul are o stralucitoare culoare argintie, betulina din scoarta sa facandu-l, practic, sa straluceasca de la distanta. Un mesteacan cultivat in gradina casei protejeaza zona de microbi. Mesteacanul permite o intarire a rezistentei organismului la apropierea bolilor si actioneaza deopotriva asupra psihicului uman, intarind vointa persoanei in cauza.

Mai multe pe Sfatulparintilor.ro.

 

Mai multe articole despre:
copaci