MENIU

Care sunt cele mai sigure locuri din avion

Care sunt cele mai sigure locuri din avion

Locurile de la marginea culoarului nu ar trebui sa fie prima optiune atunci cand iti cumperi bilete de avion. Pentru ca nu sunt deloc cele mai avantajoase variante. In vreme ce unele sunt mai bune daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru picioare, altele sunt perfecte pentru un pui de somn.

Iata, potrivit stwardeselor, care sunt cele mai bune locuri din avion:

Cel mai confortabil loc

Daca esti norocos, poti avea un loc la clasa business, unde scaunul se inclina pe spate usor, ai mai mult loc pentru a-ti intinde picioarele, precum si o cale de iesire in cazuri de urgenta. Este o poveste diferita in cazul claselor intai si business, unde unele companii aeriene ofera mai mult decat niste locuri moi si confortabile.

Cele mai sigure locuri

Potrivit unui studiu citat de revista Time si realizat de autoritatea nationala de aviatie din SUA (FAA) pe baza accidentelor inregistrate de-a lungul a 35 de ani, locurile din mijloc din spatele avionului sunt cele mai protejate in cazul unui accident. Insa acest lucru nu le ofera o garantie absoluta pasagerilor. De fapt, nu exista un locuri bune sau nu intr-un avion, in care calatorii sa poata fi protejati intr-o situatie de urgenta, scrie ele.ro.