MENIU

Care sunt cele mai mincinoase zodii

Care sunt cele mai mincinoase zodii

Nu-i așa că ești curioasă să descoperi care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop? Ei bine, a venit momentul adevărului. Uite cine sunt marii mincinoși ai zodiacului!

Gemenii

Sunt printre cei mai mincinoși nativi ai zodiacului. Și, ceea ce este și mai rău de-atât, este că uneori nici nu o fac pentru a ascunde anumite lucruri, ci mai mult pentru distracția lor.

Fecioarele

Chiar dacă vor să păstreze aparențele și se descriu a fi oameni onești, nativii din fecioară mint uneori foarte mult. Adesea e vorba de lucruri mărunte, iar minciunile lor nu fac nimănui rău, însă o fac doar pentru a ieși mai mult în evidență…

Săgetătorii

Dacă ai crezut că săgetătorii sunt oameni sinceri, te-ai înșelat amarnic. Săgetătorii mint pentru a părea mai interesanți. O fac din obișnuință adesea, pentru că mulți au acest prost obicei încă din copilărie.

Capricornii

Ei bine, ei chiar “mint de îngheață apele”. Cumva, le place să mintă despre familia lor, despre viața lor, despre educație… Pur și simplu vor să pară alte persoane!

Peștii

Peștii sunt un caz special – ei nu mint decât atunci când pot obține beneficii din minciunile lor. Adică la job, în viața amoroasă etc. Din păcate, mai devreme sau mai târziu minciunile ies la suprafață și pot suferi mult din această cauză.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii