MENIU

Care sunt băuturile considerate inamicii curelor de slăbire?

Care sunt băuturile considerate inamicii curelor de slăbire?

Inamicii curelor de slăbire sunt cei la care nu te aștepți… Majoritatea oamenilor când vor să slăbească renunță la grăsimi, prăjeli, pâine, paste și sucurile acidulate din comerț… Ei bine, mai sunt și alți dușmani. Unii la care nu te aștepți.

În timpul unei cure de slăbire este important să fii atentă la tipurile de sucuri pe care le consumi, deoarece unele pot avea un conținut ridicat de zahăr și calorii, ceea ce poate împiedica progresul pierderii în greutate.

Sucurile de fructe, credem că sunt naturale, deci sănătoase. Fals! Sunt o adevărată bombă calorică. Conform nutriționiștilor, în mai puţin de un minut aculumăm 150 de calorii dacă bem suc natural de fructe. 

Un alt dezavantaj al sucului de fructe este lipsa de fibre. În timpul consumului de fructe, fibra formează un strat protector care acţionează ca un scut în faţa intestinului, absorbţia zahărului fiind astfel încetinită. Un studiu realizat de Daily Mail a arătat că un singur pahar de suc (250 de mililitri) conţine un nivel de zahăr echivalent cu patru gogoşi glazurate. Deși smoothie-urile pot părea o opțiune sănătoasă, multe versiuni preambalate sunt bogate în zahăr și calorii.

Mierea este un alt produs periculos pentru diete, având un nivel foarte ridicat de zahăr, iar iaurturile şi biscuiţii cu zero la sută grăsime conţin câteodată mai multe calorii decât variantele cu nivel normal de grăsime. Zahărul este adăugat pentru a compensa aroma care se pierde când grăsimea este redusă.

Atenție la vin! Cei care ţin dietă ar trebui să fie atenţi şi la vin, pentru că un pahar mare poate conţine până la 225 de calorii.

Mierea este un alt produs periculos pentru diete, având un nivel foarte ridicat de zahăr, așa că de fiecare dată când beți limonadă înducită cu miere, adăugați un număr considerabil de calorii. 

Citiți continuarea aici

Mai multe articole despre:
bauturi cure slabire